Read Telihold kávézó by Laurell K. Hamilton Free Online


Ebook Telihold kávézó by Laurell K. Hamilton read! Book Title: Telihold kávézó
The size of the: 2.64 MB
Edition: Agave
Date of issue: 2004
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Laurell K. Hamilton
Language: English
Format files: PDF

Read full description of the books:

Anita Blake szerelmes lesz.
De ez a legkisebb problémája.

Az ember nem szeret bele csak úgy egy vérfarkasba. Rossz hatással lehet a munkájára, főleg ha egy olyan természetfölötti szakértőről van szó, mint Anita Blake. Anita hamar rádöbben, hogy ez a szerelem az életébe kerülhet.

Nyolc alakváltó tűnt el nyomtalanul a városban, és a vérfarkasok falkavezére azzal bízza meg a város első számú vámpírvadászát, hogy adottságait kihasználva járjon a végére az ügynek. Az eset önmagában sem látszik egyszerűnek, de Anita életét tovább bonyolítja új szerelme, Richard rivalizálása a falkavezérrel, valamint a színen feltűnő Jean-Claude, aki még mindig nem mondott le Anitáról.

Néhány gyilkosság, a vérszomjas fejvadász, Edward, egy titokzatos pornófilm és a Telihold Kávézó egyre türelmetlenebb vérfarkasai gondoskodnak arról, hogy ezt a decembert Anita Blake ne tudja könnyen elfelejteni.

Ha egyáltalán túléli.

Read Ebooks by Laurell K. HamiltonRead information about the author

Ebook Telihold kávézó read Online! Laurell K. Hamilton is one of the leading writers of paranormal fiction. A #1 New York Times bestselling author, Hamilton writes the popular Anita Blake, Vampire Hunter novels and the Meredith Gentry series. She is also the creator of a bestselling comic book series based on her Anita Blake novels and published by Marvel Comics. Hamilton is a full-time writer and lives in the suburbs of St. Louis with her family.


Ebooks PDF EpubAdd a comment
Read EBOOK Telihold kávézó by Laurell K. Hamilton Online free

Download PDF: telihold-kvz.pdf Telihold kávézó PDF