Read Tyttö joka muuttui lasiksi by Ali Shaw Free Online


Ebook Tyttö joka muuttui lasiksi by Ali Shaw read! Book Title: Tyttö joka muuttui lasiksi
The size of the: 24.88 MB
Edition: Atena
Date of issue: 2011
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Ali Shaw
Language: English
Format files: PDF

Read full description of the books:

Sinä talvena St. Hauda's Landin syrjäisellä saariryhmällä nähtiin lentävän valkoisia variksia, suosta huhuttiin löytyneen läpikuultavia ihmisruumiita – ja Ida Maclaird muuttui hiljalleen lasiksi.

Nuori valokuvaaja Midas Crook törmää joulukuisena iltapäivänä metsässä harhailevaan, hauraan oloiseen tyttöön, joka ontuu polulla kainalosauvoineen. Midasin ja tytön ystävyys alkaa hapuillen: Midas välttelee ihmisiä ja Ida eristäytyy säilyttääkseen salaisuutensa. Kun Midas saa selville, että Idan jalat ovat paksua läpinäkyvää lasia, heidän välilleen syntynyt varovainen luottamus uhkaa särkyä.

Salaisuuden paljastuminen sysää tapahtumat liikkeelle: Midas haluaa pelastaa Idan lasittumiselta, mutta yritys on toivoton. Lasittumisen syytä ei tunneta eikä parannuskeinoa ole. Idan ja Midasin rakastuminen on yhtä väistämätön kuin Idan muuttuminen lasiksi, ja kumpikin tietää, että aika käy vähiin.

Tyttö joka muuttui lasiksi on tummasävyinen ja kieleltään vivahteikas aikuisten satu toivosta ja kohtalon vääjäämättömyydestä. Todellisuus ja fantasia kietoutuvat teoksessa yhteen huikealla tavalla ja saavat aikaan omaperäisen, haikean rakkaustarinan, jonka ei toivoisi loppuvan ihan vielä.

Ali Shaw (s. 1982) on kotoisin pienestä kaupungista Dorsetista. Tyttö joka muuttui lasiksi on Shaw'n esikoisteos, ja se on voittanut muun muassa Desmond Elliott Prizen. Shaw kirjoittaa tällä hetkellä toista romaaniaan.

Read Ebooks by Ali ShawRead information about the author

Ebook Tyttö joka muuttui lasiksi read Online! Ali Shaw is the author of The Trees, The Man who Rained and The Girl with Glass Feet, which won the Desmond Elliott Prize for first novels. He grew up in Dorset and studied English Literature and Creative Writing at Lancaster University. He has worked as a bookseller and at Oxford’s Bodleian Library. He lives with his wife and two-year-old daughter.


Ebooks PDF EpubAdd a comment
Read EBOOK Tyttö joka muuttui lasiksi by Ali Shaw Online free

Download PDF: tytt-joka-muuttui-lasiksi.pdf Tyttö joka muuttui lasiksi PDF